Vi sejler fra 1. juni (forhåbentligt!)

I Sorø Bådfart ønsker vi at bidrage med alle kræfter til at bekæmpe COVID-virus og stoppe af smitte i befolkningen.

I Sundhedsstyrelsens COVID-19 vaccinationsprogram er det indtil nu kun lykkedes få af vores besætningsmedlemmer at blive vaccineret.

Derfor vi ser desværre ikke andre muligheder end at annullere al sejlads med passagerer på Sorø Sø indtil 31. maj 2021.

Vi håber vi er på søen og klar til en forrygende sommersæson fra 1. juni 2021 hvor vi glæder os meget til at se alle vore trofaste gæster igen.

 

Med venlig hilsen

 

Carsten Pedersen

formand

Sejlads 2021 afventer mht. Covid-19

Bådfarten i Sorø har med baggrund i den nuværende COVID-19 situation konkluderet, at de fysiske rammer på broerne omkring søen og ombord på Lille Claus, ikke er til stede for opretholdelse af tilstrækkelig fysisk afstand for at undgå smitterisiko for både besætningen såvel som for passagererne. Det vil samtidig være uhyre vanskeligt at opretholde en hygiejne ombord der tilfredsstiller myndighedernes skærpede krav ved en pandemi.

Lille Claus bliver søsat april 2021 med henblik på at genoptage sejladsen når myndighederne tillader dette. Hvornår det bliver og under hvilke omstændigheder vides selvsagt ikke.

Bådfarten vil opdatere sidste nyt her på web siden og på vores facebook side så snart nyt foreligger. Er du ikke allerede “følger” på facebook siden, opfordrer vi dig til at blive det.