Charter
  • Rutesejlads

    Kom med på en smuk sejltur, der varer ca. en time! Vi er en engageret gruppe mennesker der gør vores bedste for at du får en hyggelig tur. Du er velkommen til at medbringe egen mad og drikke. Diverse drikkevarer sælges også ombord til en rimelig pris.

  • Charter

    Skal du giftes, holde anden mindeværdig fest eller lave teambuilding med firmaet og har du lyst til en anderledes udflugt i smukke omgivelser?   Rejseselskaber, grupper, firmaer og private selskaber benytter i stigende grad at chartre hele båden uden for de ordinære...

  • Mad & drikke

    Sorøs mange fine spisesteder er et besøg værd i sig selv, og  nogle leverer også gerne mad og drikke ombord Lille Claus. Kontakt dem angående dit næste arrangement eller kontakt Sorø Turistkontor for hjælp til en samlet løsning.   Man må gerne selv tage mad og...

Skal du giftes, holde anden mindeværdig fest eller lave teambuilding med firmaet og har du lyst til en anderledes udflugt i smukke omgivelser?

Rejseselskaber, grupper, firmaer og private selskaber benytter i stigende grad at chartre hele båden uden for de ordinære sejltider i perioden 15. april – 30. oktober.  Turbåden “Lille Claus” kan sejle med op til 60 passagerer, hvor der er plads til 60 spisende gæster ved flotte mahogniborde.

Båden, der er udstyret med toilet, er overdækket og med sider, der i dårligt vejr kan lukkes vind- og regntæt, men stadig med udsigt.

Det er endvidere blevet muligt at medtage op til 2 kørestolsbrugere (ikke elektriske, og kun fra anløbsbroen Søgade), da Sorø Bådfart har en godkendt handicaplift til hjælp for dette. Dette skal dog oplyses allerede ved forhåndsbestilling. Båden har ansvarsforsikring, anden erstatning kun efter søloven.

Turguidning  ombord sker på CD, enten på dansk eller engelsk.  Se hvad du kan opleve på turen her

kims billed 3

Mad og drikke

Mad og drikke må meget gerne medbringes. Byens mange fine restauranter leverer gerne ombord, alt lige fra champagne og snacks, til en 3-retters middag, kaffe og kage. Du er også velkommen til at medbringe din egen mad-/kaffekurv og drikkevarer.

Se en liste over restauranter der er leveringsdygtige:

Der er ombord salg af vand, øl og vin i pænt udvalg.

Booking

Gennem Sorø Bykontor kan i angivne sejltider reserveres plads, ligesom selskaber udenfor disse sejltider kan chartre hele båden i perioden fra 15. april til 31. oktober. Udover almindelig rutesejlads og charter arrangerer vi også specielle ture i løbet af sæsonen, bla. Sankt Hans Aften, Jazz på Søen, Pinsesol, sangture og løvfaldsture.Se ”Specialture” 

kaffe kage

 

 

Hold øje under ‘Nyheder’ og meld dig til en smuk oplevelse i særklasse.

Har du brug for yderligere information, ideer til udflugter, spisesteder og samlede pakker, kontakt Sorø Bykontor.

Print brochure

 

 

Du er hjertelig velkommen til at komme forbi kontoret eller ringe til os for spørgsmål eller reservation.

Sorø Bykontor på Biblioteket
Storgade 7,
4180 Sorø

Ring på tlf. 57 87 70 20 eller email bykontoret@soroe.dk

 

Åbnings- og telefontider:

Mandag - Torsdag: kl. 10.00 - 17.00 

Fredag: kl. 10.00 - 15.00
Lørdag: kl. 10.00 - 13.00

(Onsdag og søndag lukket)

Hvad enten du vil opleve turen alene, eller sammen med familie, venner og kolleger, kan du se og høre om Sorøs smukke seværdigheder, mens du nyder lidt god mad og drikke. En madkurv fra ”Café Tre Konger”, ”Støvlet Katrines Hus” eller en af Sorø’s andre gode restauranter er en oplagt mulighed for en ekstra lækker oplevelse. Naturligvis er du også velkommen til at tage mad med hjemmefra.

Sorø Bådfart er en aktiv forening af frivillige der har eksisteret siden 1997. Skibet ”Lille Claus” føres af søkyndige skippere der alle er godkendt af søfartsstyrelsen og dæksmatroserne er alle eksperter i at give vore passagerere en rigtig god tur. Vi sejler både almindelig rutesejlads og charter, og har anløbssteder flere steder omkring søen.

TV2 Fri viser her i efteråret en serie om Danmark, kaldet ”Sæt pris på Danmark” med Hans Bisgård som studievært. Mandag d. 18. september var der optagelser på ”Lille Claus” med 2 kendisser, der ombord nød en flot frokost fra ”Støvlet Katrine”, og som efterfølgende skulle gætte prisen på sejltur og frokost. Hans Bisgård var vært på progamet, som sendes fra medio oktober/start november.
”Lille Claus” indtog en flot rolle som hovedperson, og der blev lavet mange flotte optagelser af båden på en flot solskinsdag på søen.
Se programmet og nyd de flotte billeder af Lille Claus og den (forventet) meget rosende og inspirerende omtale af en særlig oplevelse på søen, med Lille Claus som hovedperson.