Velkommen
  • Rutesejlads

    Kom med på en smuk sejltur, der varer ca. en time! Vi er en engageret gruppe mennesker der gør vores bedste for at du får en hyggelig tur. Du er velkommen til at medbringe egen mad og drikke. Diverse drikkevarer sælges også ombord til en rimelig pris.

  • Charter

    Skal du giftes, holde anden mindeværdig fest eller lave teambuilding med firmaet og har du lyst til en anderledes udflugt i smukke omgivelser?   Rejseselskaber, grupper, firmaer og private selskaber benytter i stigende grad at chartre hele båden uden for de ordinære...

  • Mad & drikke

    Sorøs mange fine spisesteder er et besøg værd i sig selv, og  nogle leverer også gerne mad og drikke ombord Lille Claus. Kontakt dem angående dit næste arrangement eller kontakt Sorø Turistkontor for hjælp til en samlet løsning.   Man må gerne selv tage mad og...

Velkommen ombord på turbåden Lille Claus der kan se frem til at sejle sin 21. sæson på Sorø Sø!

lille claus

Sejlsæsonen går fra 15. april – 30. oktober 2017.

Der sejles i sæsonen efter en ordinær sejlplan. Rundture på Sorø Sø alle dage - se link under “Fartplaner”. På de ordinære sejlture jvf. fartplanerne kan du møde op ved én af de fire anløbsbroer og få en rundtur på søen. Billetterne købes på Sorø Bykontor, (se "Kontakt) og ombord.

Den populære turbåd mærker en stadig stigende tilgang af reservationer til almindelig rutesejlads, hvorfor det er muligt, og anbefalelsesværdigt at reservere plads. Også bookning af private sejlture med eller uden spisning er i kraftig vækst. Hvis du planlægger en udflugt eller charter, skal du derfor allerede nu nok få bestilt plads.Båden har plads til 60 spisende gæster ved 6-mands borde.

 

handicap Det er muligt at medtage kørestolsbrugere (dog kun fra anløbsbroen Søgade)
da Sorø Bådfart har anskaffet en lift til hjælp for dette.
Dette skal dog oplyses  allerede ved forhåndsbestilling.
visaDK

mobilepay fit
Bemærk at der kan betales med mobil pay, dankort/visakort og kontant ombord på Lille Claus
stoette Du kan støtte Foreningen Sorø Bådfart ved at blive medlem.
Dette koster kr. 100,- om året, hvilket giver ret til én gratis sejltur om året.
Beløbet kan indbetales på girokonto 0573-2138999.
glaed Glæd medarbejdere, venner eller bekendte med et gavekort til en dejlig udflugt! Bemærk at der kan betales med mobil pay, dankort/visakort og kontant ombord på Lille Claus

Du er hjertelig velkommen til at komme forbi kontoret eller ringe til os for spørgsmål eller reservation.

Sorø Bykontor på Biblioteket
Storgade 7,
4180 Sorø

Ring på tlf. 57 87 70 20 eller email bykontoret@soroe.dk

 

Åbnings- og telefontider:

Mandag - Torsdag: kl. 10.00 - 17.00 

Fredag: kl. 10.00 - 15.00
Lørdag: kl. 10.00 - 13.00

(Onsdag og søndag lukket)

Hvad enten du vil opleve turen alene, eller sammen med familie, venner og kolleger, kan du se og høre om Sorøs smukke seværdigheder, mens du nyder lidt god mad og drikke. En madkurv fra ”Café Tre Konger”, ”Støvlet Katrines Hus” eller en af Sorø’s andre gode restauranter er en oplagt mulighed for en ekstra lækker oplevelse. Naturligvis er du også velkommen til at tage mad med hjemmefra.

Sorø Bådfart er en aktiv forening af frivillige der har eksisteret siden 1997. Skibet ”Lille Claus” føres af søkyndige skippere der alle er godkendt af søfartsstyrelsen og dæksmatroserne er alle eksperter i at give vore passagerere en rigtig god tur. Vi sejler både almindelig rutesejlads og charter, og har anløbssteder flere steder omkring søen.

TV2 Fri viser her i efteråret en serie om Danmark, kaldet ”Sæt pris på Danmark” med Hans Bisgård som studievært. Mandag d. 18. september var der optagelser på ”Lille Claus” med 2 kendisser, der ombord nød en flot frokost fra ”Støvlet Katrine”, og som efterfølgende skulle gætte prisen på sejltur og frokost. Hans Bisgård var vært på progamet, som sendes fra medio oktober/start november.
”Lille Claus” indtog en flot rolle som hovedperson, og der blev lavet mange flotte optagelser af båden på en flot solskinsdag på søen.
Se programmet og nyd de flotte billeder af Lille Claus og den (forventet) meget rosende og inspirerende omtale af en særlig oplevelse på søen, med Lille Claus som hovedperson.