Priser & Booking
  • Rutesejlads

    Kom med på en smuk sejltur, der varer ca. en time! Vi er en engageret gruppe mennesker der gør vores bedste for at du får en hyggelig tur. Du er velkommen til at medbringe egen mad og drikke. Diverse drikkevarer sælges også ombord til en rimelig pris.

  • Charter

    Skal du giftes, holde anden mindeværdig fest eller lave teambuilding med firmaet og har du lyst til en anderledes udflugt i smukke omgivelser?   Rejseselskaber, grupper, firmaer og private selskaber benytter i stigende grad at chartre hele båden uden for de ordinære...

  • Mad & drikke

    Sorøs mange fine spisesteder er et besøg værd i sig selv, og  nogle leverer også gerne mad og drikke ombord Lille Claus. Kontakt dem angående dit næste arrangement eller kontakt Sorø Turistkontor for hjælp til en samlet løsning.   Man må gerne selv tage mad og...

 

Gennem Sorø Bykontor kan du mod et mindre gebyr reservere pladser på “Lille Claus” på afgange i henhold til sejlplan, samt købe billetter uden reservation. Ved direkte ombordstigning på “Lille Claus” kan der også købes billetter på båden.

OBS! Vær opmærksom på at reservere pladser i god tid. Billetter skal være betalt senest dagen før ved afhentning af billetter i butikken. Ved faktura mindst en uge før.

Kørestol kan medbringes (ved afgang fra Søgade),  men husk at fortælle os det senest dagen før afgang.

Se hvor du kan stå på her.

Udenfor afgange i henhold til sejlplan kan hele båden chartres af selskaber, virksomheder, institutioner mv. i perioden 15. april til 30. oktober.

Priser 2018

Billetpriser (for hver påbegyndt time)

Børn 0 - 3 år Gratis 
Børn 4 - 14 år kr. 35,- 
Voksen kr. 65,-
Reservationsgebyr kr. 50,- (Uanset antal personer)

visaDK mobilepay fitBemærk at det er muligt at betale med dankort/visakort og mobile pay ombord på Lille Claus.

Charter

Du kan leje hele båden til dit eget selskab, om du er to eller (max) 60 personer. Fast pris for charter er kr. 2.500,- for  første time.  Ønskes flere timers sejlads er prisen for efterfølgende timer 1.500,- kr. pr time, eller 800,- for 1/2 time.

Mad og drikke

Der sælges drikkevarer ombord til rimelige priser, men du er meget velkommen til selv at medbringe picnickurv, kaffe, champagne, øl & vand, middag osv.  Få det evt. leveret fra et af byens mange fine spisesteder, se mere under Mad & Drikke.

Henvendelse for information og reservation

Sorø Bykontor på Biblioteket
Storgade 7
4180 Sorø
Hovednr.: 57877000
Direkte: 57877020
E-mail: bykontoret@soroe.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag: kl. 10.00 - 17.00 (Onsdag lukket)

Fredag: kl. 10.00 - 15.00
Lørdag: kl. 10.00 - 13.00

Søn- og helligdage lukket

OBS! Al betaling lukker 1/2 time før lukketid.

 

Du er hjertelig velkommen til at komme forbi kontoret eller ringe til os for spørgsmål eller reservation.

Sorø Bykontor på Biblioteket
Storgade 7,
4180 Sorø

Ring på tlf. 57 87 70 20 eller email bykontoret@soroe.dk

 

Åbnings- og telefontider:

Mandag - Torsdag: kl. 10.00 - 17.00 

Fredag: kl. 10.00 - 15.00
Lørdag: kl. 10.00 - 13.00

(Onsdag og søndag lukket)

Hvad enten du vil opleve turen alene, eller sammen med familie, venner og kolleger, kan du se og høre om Sorøs smukke seværdigheder, mens du nyder lidt god mad og drikke. En madkurv fra ”Café Tre Konger”, ”Støvlet Katrines Hus” eller en af Sorø’s andre gode restauranter er en oplagt mulighed for en ekstra lækker oplevelse. Naturligvis er du også velkommen til at tage mad med hjemmefra.

Sorø Bådfart er en aktiv forening af frivillige der har eksisteret siden 1997. Skibet ”Lille Claus” føres af søkyndige skippere der alle er godkendt af søfartsstyrelsen og dæksmatroserne er alle eksperter i at give vore passagerere en rigtig god tur. Vi sejler både almindelig rutesejlads og charter, og har anløbssteder flere steder omkring søen.

TV2 Fri viser her i efteråret en serie om Danmark, kaldet ”Sæt pris på Danmark” med Hans Bisgård som studievært. Mandag d. 18. september var der optagelser på ”Lille Claus” med 2 kendisser, der ombord nød en flot frokost fra ”Støvlet Katrine”, og som efterfølgende skulle gætte prisen på sejltur og frokost. Hans Bisgård var vært på progamet, som sendes fra medio oktober/start november.
”Lille Claus” indtog en flot rolle som hovedperson, og der blev lavet mange flotte optagelser af båden på en flot solskinsdag på søen.
Se programmet og nyd de flotte billeder af Lille Claus og den (forventet) meget rosende og inspirerende omtale af en særlig oplevelse på søen, med Lille Claus som hovedperson.