Links
  • Rutesejlads

    Kom med på en smuk sejltur, der varer ca. en time! Vi er en engageret gruppe mennesker der gør vores bedste for at du får en hyggelig tur. Du er velkommen til at medbringe egen mad og drikke. Diverse drikkevarer sælges også ombord til en rimelig pris.

  • Charter

    Skal du giftes, holde anden mindeværdig fest eller lave teambuilding med firmaet og har du lyst til en anderledes udflugt i smukke omgivelser?   Rejseselskaber, grupper, firmaer og private selskaber benytter i stigende grad at chartre hele båden uden for de ordinære...

  • Mad & drikke

    Sorøs mange fine spisesteder er et besøg værd i sig selv, og  nogle leverer også gerne mad og drikke ombord Lille Claus. Kontakt dem angående dit næste arrangement eller kontakt Sorø Turistkontor for hjælp til en samlet løsning.   Man må gerne selv tage mad og...

Restauranter i Sorø

(Klik på navnet for at komme til deres hjemmeside)

 

Parnas
Parnas Natur & Aktivitetspark er åben for offentligheden året rundt, hvor man kan nyde den dejlige natur ved Sorø Sø. I sommerhalvåret er der mulighed for at spise i ParnasHuset, som desuden er åben for særarrangementer resten af året.
Støvlet Katrines Hus
Lækker mad i historiske bygninger med gammelt interiør og egenartet intens atmosfære med udsigt direkte over Sorø Sø.
Støvlet Katrines Hus har til sejlturen lavet forskellige madkurvstilbud, der bringes ombord på båden ved jeres afgang. Rekvirer tilbud når du reserverer din tur.
Hotel Postgaarden
Hotel Postgaardens restaurant er meget hyggelig med masser af levende lys og dæmpet musik i højttalerne, men den er også stilfuldt indrettet og bærer præg af århundreders besøg af kendte og ukendte danskere, fra konger og adelsfolk til nutidens moderne mennesker. Her smager selv maden af godog interessant historie.
Comwell Sorø Storkro
Danmarks største stråtag. 4-stjernet hotel beliggende knap 500 m fra anløbsbroen Kongebroen.
En sejltur på søen er et “must” som pause i arrangementet på hotellet, hvis man vil nyde byen fra sin smukkeste side.
Krebshuset Kro & Hotel
Krebshuset lige før Sorø er endnu en klassisk landevejskro, der har overlevet tidernes skiften. Kroens historie går tilbage til starten af 1700-tallet.
I 1719 blev kroen kongelig privilegeret.
Café Tre Konger
Café Tre Konger er det nye spisested i Sorø og cafeen er centralt beliggende midt i Sorø by. Cafeen er opkaldt efter de tre konger der er begravet i Sorø Klosterkirke.
Torvets Bistro
Midt på Torvet i Sorø, få meter fra statuen af Frederik VII, ligger Torvets Bistro, hvor du kan nyde forskellige slags fastfood og smørrebrød, også som take away. Køb din madpakke og få reserveret plads om bord (kun samme dag).
Café & Ristorante Valencia
Ved Torvet i Sorø ligger Valencia hvis menukort indeholder mere end 117 afstemte retter. Den er åben både for frokost- og aftengæster.


Kunst og Søen
Sorø Kunstmuseum
Nyd det smukke nyrenoverede Sorø Kunstmuseum kombineret med en tur på Sorø Sø. Museet er placeret i gåafstand fra Søen og tilbyder kaffe/kage til bådturen.

Du er hjertelig velkommen til at komme forbi kontoret eller ringe til os for spørgsmål eller reservation.

Sorø Bykontor på Biblioteket
Storgade 7,
4180 Sorø

Ring på tlf. 57 87 70 20 eller email bykontoret@soroe.dk

 

Åbnings- og telefontider:

Mandag - Torsdag: kl. 10.00 - 17.00 

Fredag: kl. 10.00 - 15.00
Lørdag: kl. 10.00 - 13.00

(Onsdag og søndag lukket)

Hvad enten du vil opleve turen alene, eller sammen med familie, venner og kolleger, kan du se og høre om Sorøs smukke seværdigheder, mens du nyder lidt god mad og drikke. En madkurv fra ”Café Tre Konger”, ”Støvlet Katrines Hus” eller en af Sorø’s andre gode restauranter er en oplagt mulighed for en ekstra lækker oplevelse. Naturligvis er du også velkommen til at tage mad med hjemmefra.

Sorø Bådfart er en aktiv forening af frivillige der har eksisteret siden 1997. Skibet ”Lille Claus” føres af søkyndige skippere der alle er godkendt af søfartsstyrelsen og dæksmatroserne er alle eksperter i at give vore passagerere en rigtig god tur. Vi sejler både almindelig rutesejlads og charter, og har anløbssteder flere steder omkring søen.

TV2 Fri viser her i efteråret en serie om Danmark, kaldet ”Sæt pris på Danmark” med Hans Bisgård som studievært. Mandag d. 18. september var der optagelser på ”Lille Claus” med 2 kendisser, der ombord nød en flot frokost fra ”Støvlet Katrine”, og som efterfølgende skulle gætte prisen på sejltur og frokost. Hans Bisgård var vært på progamet, som sendes fra medio oktober/start november.
”Lille Claus” indtog en flot rolle som hovedperson, og der blev lavet mange flotte optagelser af båden på en flot solskinsdag på søen.
Se programmet og nyd de flotte billeder af Lille Claus og den (forventet) meget rosende og inspirerende omtale af en særlig oplevelse på søen, med Lille Claus som hovedperson.